Skip to main content

Ga voor groots met een
professionele livestream

De kortste, snelste weg naar een gigantisch publiek? Een professionele livestream!
Wij hebben alle technische know-how in huis.
Daar bereik je pas echt wat mee.

Met ruim 12 jaar ervaring in het vak maken wij van jouw online event een succes. Webinar, hybride event of productlancering. Met sterk beeld en goede marketing kun jij je focussen op de inhoud.

May I have your attention, please?

Positioneer je bedrijf met een professionele livestream

Een livestream deelt jouw beurs, training, concert of vergadering in één klap met de rest van de wereld. Of dat nou een paar collega’s aan de andere kant van de oceaan zijn of een miljoenenpubliek op social media.

Dat klinkt als veel gedoe, maar is het voor ons niet. We hebben alle technische knowhow in huis om te zorgen voor een haarscherpe livestream. Waar je kijkers ook zijn. 

Livestream cameraman
livestream techniek setting
livestream techniek op locatie
livestream op locatie

Dit bereik je met een professionele livestream

Een groter Internationaal bereik

Jouw grens ligt niet meer bij de voordeur van je evenementenlocatie, maar ver daarbuiten.

Meer aandacht

Wist je dat kijkers 3 x langer kijken naar een livestream dan naar een opgenomen sessie? Tel uit je winst. Of eh, aandacht. 

Duurzaamheid

Ook niet onbelangrijk. Hoe minder mensen er naar jouw locatie hoeven te komen, hoe minder transport. Dat is pas makkelijk groen doen.

Interessante marketingkansen

Al je volgers krijgen een melding als je live gaat. Heb je al bedacht wat je met dat enorme bereik gaat doen?

Een toegankelijker evenement

Een virus, peperdure vliegtickets of een volle agenda. Een livestream veegt al die obstakels weg. 

10 voordelen van een professionele livestream

Kwaliteit

Een professionele livestream is over het algemeen van hogere kwaliteit dan een zelf opgezette livestream. Dit komt omdat professionele livestreaming bedrijven beschikken over geavanceerde apparatuur en technologie om de kwaliteit van de livestream te verbeteren.

Betrouwbaarheid

Een professioneel livestream bedrijf heeft ervaring in het organiseren van livestreams, en beschikt over de juiste technologie en infrastructuur om ervoor te zorgen dat de livestream betrouwbaar is. Dit betekent dat de livestream niet wordt onderbroken door technische problemen, zoals vertragingen of storingen.

Bereik

Een professioneel livestream bedrijf kan je helpen je bereik te vergroten, door de livestream beschikbaar te maken op verschillende platforms, zoals YouTube, Facebook, LinkedIn, Teams en een eigen pagina in huisstijl. Hierdoor kun je een groter publiek bereiken en meer mensen betrekken bij je evenement.

Interactie

Een professioneel livestream bedrijf kan interactieve functies bieden, zoals live chat, Q&A, polls, Mentimeter en Slido. Dit betekent dat kijkers kunnen communiceren met de presentator en elkaar, waardoor de livestream meer betrokkenheid en participatie krijgt.

Monitoring

Een professioneel livestream bedrijf kan je livestream in de gaten houden en de prestaties ervan monitoren. Hierdoor kunnen zij problemen snel oplossen en de livestream verbeteren.

Productie

Een professioneel livestream bedrijf kan u helpen bij de productie van de livestream, zoals het opzetten van de camera’s en microfoons, de belichting, het creëren van grafische elementen en andere productieaspecten die de kwaliteit van de livestream kunnen verbeteren.

Flexibiliteit

Een professioneel livestream bedrijf kan je helpen bij het organiseren van een livestream die past bij je specifieke wensen en vereisten. Dit betekent dat je de controle hebt over de inhoud en het formaat van de livestream.

Kosten

Hoewel een professioneel livestream bedrijf duurder kan zijn dan het opzetten van een eigen livestream, kan het je uiteindelijk geld besparen. Dit komt doordat je niet hoeft te investeren in dure apparatuur en technologie, en je kunt profiteren van de ervaring en expertise van het professionele bedrijf.

Professionaliteit

Een professioneel livestream bedrijf kan je evenement een professionele uitstraling geven. Dit kan je merk versterken en het vertrouwen van je publiek vergroten.

Ondersteuning

Een professioneel livestream bedrijf kan je helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Dit betekent dat je tijdens de livestream ondersteuning kunt krijgen en eventuele problemen snel kunt oplossen.

livestream solutions livestream specialist

Leon Toeset
Livestream specialist

Meer weten?

Neem dan contact op met mij!
Ik help je graag vrijblijvend.

+31 (0)88 141 14 15

Maak je professionele livestream interactief met onze online tools

Live chat

Dit is een populaire vorm van interactie tijdens een livestream. Kijkers kunnen in real-time berichten typen en verzenden die zichtbaar zijn voor de presentator en andere kijkers. De presentator kan deze berichten beantwoorden en vragen beantwoorden, waardoor een directe communicatielijn wordt geopend tussen de presentator en het publiek.

Polls en enquêtes:

Tijdens een livestream kunnen polls en enquêtes worden gehouden om de mening van het publiek te peilen over bepaalde onderwerpen. Dit kan een manier zijn om het publiek betrokken te houden en hen te laten deelnemen aan het evenement.

Q&A-sessies

Q&A-sessies bieden de mogelijkheid voor kijkers om vragen te stellen aan de presentator of andere sprekers tijdens het evenement. Dit kan zorgen voor een meer persoonlijke interactie tussen de presentator en het publiek en kan helpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Social media integratie

Livestreams kunnen worden geïntegreerd met social media-platforms zoals Twitter, Facebook of Instagram. Dit kan zorgen voor een grotere betrokkenheid van het publiek en kan een manier zijn om de stream te delen op andere kanalen.

Live polls

Tijdens een livestream kunnen live polls worden gehouden om de mening van het publiek over bepaalde onderwerpen te peilen. Dit kan helpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en om feedback te verzamelen over het evenement.

Door interactieve functies te gebruiken, kun je de betrokkenheid van het publiek bij de livestream vergroten en een meer dynamische en meeslepende ervaring bieden.

Wordclouds

Een wordcloud is een visuele weergave van de meest gebruikte woorden die het publiek gebruikt om te reageren op een vraag. Dit kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in de belangrijkste thema’s en ideeën die leven bij het publiek.

Quizzen en games:

Mentimeter stelt presentatoren in staat om quizzen en games te maken en deze live te spelen tijdens de livestream. Dit kan helpen om het publiek betrokken te houden en om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Dit is hoe wij werken:

Livestream solutions -Hoe wij werken- aanvraag

Aanvraag

Wij ontvangen je aanvraag en reageren binnen enkele uren. Vaak nemen we even telefonisch contact op.

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorstel

Voorstel

Op basis van jullie briefing en ons gesprek maken we een uitgebreid en helder voorstel. Bij ons geen kleine lettertjes. 

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorbereiding

Technische voorbereiding

De voorbereiding is erg belangrijk. Vaak doen wij een locatie bezoek om zeker te weten dat alles aanwezig is voor een geslaagd evenement.

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorbereiding

Grafische voorbereiding

Afhankelijk van welk platform we gebruiken maken we een pagina op maat in eigen huisstijl, intro, outro, titelbalkjes.

Livestream solutions -Hoe wij werken- uitzending

Uitzending

3, 2, 1, en actie. We zijn live. Alle technische voorzieningen zijn door ons verzorgd en we hebben zelfs een hulplijn voor kijkers met problemen.

Livestream solutions -Hoe wij werken- evaluatie

Evaluatie

Je ontvangt meteen van ons de complete opname van de livestream, de gestelde vragen uit de chat en een eventueel kijkers rapport met data.

Onze klanten beoordelen Livestream Solutions gemiddeld met een 4,8 / 5  

Bestuurstafel Gezond Utrecht

„Ik heb een aantal leuke reacties gekregen, hoofdlijn was dat het er erg professioneel uitzag. Nou, die is voor jullie.“       

Nicolien van Wees

Kennermerhart

„Het ging echt super goed afgelopen donderdag en heb veel positieve reacties gehoord 😊. Dank ook voor de samenwerking. Jullie waren een fijn team om deze klus die voor ons behoorlijk spannend was, te klaren.“     

Eva Lunshof

Enexis

„Nogmaals bedankt voor jullie inzet gisteren. Het webinar is erg goed ontvangen en alles verliep op rolletjes..“     

Kirsten Buijvoets

KVL

„Was zeker een geslaagde webinar. De samenwerking met jullie gaf ons rust en brengt alles naar de kwaliteit die we nastreven. Heel fijn. Op naar de volgende!.“    

Patricia van der Kleij

Provincie Flevoland

„Afgelopen dinsdag was weer een geslaagd college. Dank voor de professionele begeleiding.“     

Handelsbanken

„Het was zeker een geslaagd webinar en we hebben leuke reacties ontvangen. We zullen in de toekomst vast vaker een webinar gaan organiseren en we weten jullie te vinden.“      

Crow

Ook bedankt voor de fijne samenwerking! Erg fijn hoe weinig wij hoefde te doen tijdens het event zelf. Ook zag de het event er echt professioneel uit!“     

Nesaneth van Slobbe

Gasunie

„Het was inderdaad leuk, we hebben mooie reacties ontvangen op het webinar.“     

KWS

„We hebben zeker een geslaagde webinar gehad! We krijgen al heel veel enthousiaste reacties, de directie aan tafel was super tevreden en zelf waren we ook heel blij met hoe het gegaan is. Overall nu al heel blij met jullie bijdrage. Het was supergoed geregeld.“     

Joyce de Mooij

Troostwijk

Wat ons betreft wel een groot succes. Beeld en geluid kwaliteit e.d. was erg goed.“     

Menno Westerbrink

Visualfabriq

„Is een mooi event geworden! Dank door de organisatie! 🙂.“     

Casper Maltha

  Our partners and friends

  Van zorg tot IT of marketing bureau: ieder bedrijf kan scoren met een online event. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

  Livestream Projectmanager

  Meer weten?

  Neem contact op met onze projectmanager.
  Ze denkt graag met je mee. 

  +31 (0)88 141 14 15