Skip to main content

Hi! Wij zijn jouw
livestream solution

Met ruim 12 jaar ervaring in het vak maken wij van jouw online event een succes. Webinar, hybride event of productlancering. Met sterk beeld en goede marketing kun jij je focussen op de inhoud.

Met ruim 12 jaar ervaring in het vak maken wij van jouw online event een succes. Webinar, hybride event of productlancering. Met sterk beeld en goede marketing kun jij je focussen op de inhoud.

Ready, set, action!

We go way back

Naar 2005 welteverstaan. Sindsdien brengen we marketing in beweging voor het mkb, marktleiders en mooie merken. Dit doen we als 100% dochter van SKIPP Creative Video Agency, een full service agency voor videoproducties en animaties.

Wat jij daaraan hebt? We beloven je dezelfde beeldkwaliteit als een professionele tv-productie. We streamen met 6K camera’s en hebben een mobiele studio die overal zijn werk doet. In een studio, of op een bijzondere industriële locatie.

livestream technicus
livestream op locatie
livestream setting op locatie
livestream setup

Meet the makers

De gezichten achter Livestream Solutions hebben samen een pakket aan ervaring in het vak. Livestreams, webinars en online events zijn al jaren onderdeel van onze werkzaamheden. Door de toenemende vraag van onze klanten hebben we onze livestream activiteiten gepositioneerd onder Livestream Solutions.

Dit zijn onze contactpersonen:

Livestream solutions techniek michael

Michael Baatje

Hoofd livestream techniek
livestream solutions project manager

Roos Korrel

Project manager
livestream solutions hoofd techniek

Robin Gatsonides

Hoofd video / Livestream techniek
livestream solutions merel sales

Merel Jansen

Sales manager
livestream solutions live techniek leon

Leon Toeset

Managing Director
livestream solutions livestream operator malena

Shanou Elenbaas

Project manager
livestream solutions online marketing steven

Steven Sariman

Online marketing
livestream solutions administratie jenifer

Jenifer Boekhoff

Administratie
livestream solutions marketing nasser

Nasser al Kamouchi

Concepting & marketing
livestream solutions livestream operator jamal

Jamal Kluis

Livestream operator
livestream solutions livestream operator malena

Malena van Dam

Livestream operator

Veel gestelde vragen:

Ons event is al heel snel kunnen jullie ons helpen?

Jazeker! Wij zijn gewend aan korte deadlines, daar liggen wij niet wakker van. Wij hebben meerdere teams en sets waardoor we snel kunnen schakelen. Wij hebben ook vaak klanten die in eerste instantie kiezen voor een Zoom of Teams Webinar maar dan naar mate de datum nadert toch graag een professionele setting wensen. Bel ons vrijblijvend om even snel te checken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb een PowerPoint en/of een video. Kan ik die ook delen?

Een PowerPoint, video, foto het maakt niets uit. We kunnen het allemaal in beeld brengen en we kunnen zelf bepalen op welke manier dit gebeurt. Bovenin, onderin of gezamenlijk met de presentator alles is mogelijk. Ook meerdere schermen om een presentator heen behoort tot de mogelijkheden.

We hebben een spreker maar die kan niet fysiek aanwezig zijn

Dat gebeurt vaak. Soms is het ook lastig om iemand vanaf de andere kant van de wereld in te laten vliegen. Wij hebben een online platvorm waar de spreker op kan inloggen zodat we haarscherp beeld binnen krijgen op onze software. Zo hebben we de mogelijkheid om maximaal 8 personen tegelijkertijd in beeld te brengen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een jury of panel met experts hebt.

Wat is het verschil tussen jullie en een Webinar via Zoom?

Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit van beeld en geluid. Zoom, Teams, Hangouts en Skype zijn perfecte tools om met meerdere personen op afstand te vergaderen. Door de verschillende soorten verbindingen en beperkte bandbreedte zijn de beelden vaak onscherp en als het tegenzit loopt het geluid ook niet synchroon. Onze Webinars en Livestreams zijn van HD-kwaliteit beeld en geluid waardoor je kijkers naar een professionele uitzending kijken. Dit is goed voor je positionering als professioneel bedrijf en goed voor je marketingdoelstellingen.

Wat heb ik nodig om een Webinar te organiseren?

Het begint uiteraard met een goede presentatie of een onderwerp. Belangrijk is om te weten of je kijkers wil laten inschrijven of dat je je doelgroep breed wil aanschrijven om je Webinar te bekijken. Zijn er gastsprekers en vanuit welke locatie wil je dat wij gaan uitzenden. Dit zijn de basiselementen die benodigd zijn voor de organisatie. Hierna gaan we samen stap voor stap door het proces. Van uitnodigingsmail, inschrijving, herinneringsmail tot de uitzending en de verspreiding van de Webinar achteraf. Uiteraard regelen wij alle technische zaken. Bekijk ook eens onze blog met veel praktische teips.

Wat regelen jullie allemaal?

Als productiebedrijf hebben wij ervaren project managers die precies weten wat er komt kijken bij de organisatie van een professionele Webinar of online event. Wij adviseren en begeleiden je met elke stap en kunnen je volledig ontzorgen met het opzetten van een inschrijfpagina, het maken en versturen van persoonlijke e-mail uitnodigingen, het versturen van herinneringen, het maken van intro’s, outro’s, titelbalkjes in eigen branding, het verspreiden van de Webinar na uitzending via online marketing en nog veel meer. Bel voor de mogelijkheden met een van onze projectmanagers. Zij adviseren je graag!

Wij zoeken een dagvoorzitter/presentator

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van presentatoren en dagvoorzitters opgebouwd. Voor elke branche en ieder met zijn eigen specialiteit. Geen simpele vragenstellers maar echte gespreksleiders die doorvragen en zich goed voorbereiden op het thema.

Wat kost een Webinar, Livestream of Webcast?

Omdat een Webinar of Livestream uit verschillende onderdelen bestaat is het moeilijk om hiervoor een vaste prijs te geven. Gaan we 1, 4 of 6 camera’s gebruiken? Op locatie of in onze studio? 1 of 8 gastsprekers? Gaan wij de hele productie verzorgen of gedeeltelijk? In een kort telefoongesprek kunnen we al snel een inschatting maken en een prijs afgeven.

Om je toch een idee te geven van de kosten kun je op onze pagina prijzen een goede indicatie krijgen van de mogelijkheden en kosten.

livestream solutions project manager

Shanou Elenbaas
Projectmanager

Meer weten?

Neem contact op met onze projectmanager Shanou.
Ze denkt graag met je mee. 

+31 (0)88 141 14 15