Skip to main content

Ga voor groots
met een livestream

De kortste, snelste weg naar een gigantisch publiek? 
Stream jouw event live via meerdere platformen tegelijk.
Daar bereik je pas echt wat mee.

Met ruim 12 jaar ervaring in het vak maken wij van jouw online event een succes. Webinar, hybride event of productlancering. Met sterk beeld en goede marketing kun jij je focussen op de inhoud.

May I have your attention, please?

Live streaming? Easy peasy!

Een livestream deelt jouw beurs, training, concert of vergadering in één klap met de rest van de wereld. Of dat nou een paar collega’s aan de andere kant van de oceaan zijn of een miljoenenpubliek op social media.

Dat klinkt als veel gedoe, maar is het voor ons niet. We hebben alle technische knowhow in huis om te zorgen voor een haarscherpe livestream. Waar je kijkers ook zijn. 

Live streaming
livestream organiseren
live stream organiseren
livestream online
live stream

Dit bereik je met een livestream

Een groter Internationaal bereik

Jouw grens ligt niet meer bij de voordeur van je evenementenlocatie, maar ver daarbuiten.

Meer aandacht

Wist je dat kijkers 3 x langer kijken naar een stream dan naar een opgenomen sessie? Tel uit je winst. Of eh, aandacht. 

Duurzaamheid

Ook niet onbelangrijk. Hoe minder mensen er naar jouw locatie hoeven te komen, hoe minder transport. Dat is pas makkelijk groen doen.

Interessante marketingkansen

Al je volgers krijgen een melding als je live gaat. Heb je al bedacht wat je met dat enorme bereik gaat doen?

Een toegankelijker evenement

Een virus, peperdure vliegtickets of een volle agenda. Een livestream veegt al die obstakels weg. 

Creative video agency contact

Robin Gatsonides
Livestream producer

Even sparren?

Of een prijs opvragen?
Neem dan contact op met mij!

Of bel mij:  +31 (0)88 141 14 15

10 voordelen van een livestream organiseren

Kwaliteit

Een professionele livestream is over het algemeen van hogere kwaliteit dan dat je hem zelf opzet. Dit komt omdat professionele bedrijven beschikken over geavanceerde apparatuur en technologie om de kwaliteit te verbeteren.

Betrouwbaarheid

Een professioneel bedrijf heeft ervaring in het organiseren, en beschikt over de juiste technologie en infrastructuur om ervoor te zorgen dat de livestream betrouwbaar is. Dit betekent dat deze niet wordt onderbroken door technische problemen, zoals vertragingen of storingen.

Bereik

Een professioneel bedrijf kan je helpen je bereik te vergroten, door de stream beschikbaar te maken op verschillende platforms, zoals YouTube, Facebook, LinkedIn, Teams en een eigen pagina in huisstijl. Hierdoor kun je een groter publiek bereiken en meer mensen betrekken bij je evenement.

Interactie

Een professioneel bedrijf kan interactieve functies bieden, zoals live chat, Q&A, polls, Mentimeter en Slido. Dit betekent dat kijkers kunnen communiceren met de presentator en elkaar, waardoor je meer betrokkenheid en participatie krijgt.

Monitoring

Een professioneel bedrijf kan alles technisch goed in de gaten houden en de prestaties ervan monitoren. Hierdoor kunnen zij problemen snel oplossen.

Productie

Een professioneel bedrijf kan je helpen bij de productie , zoals het opzetten van de camera’s en microfoons, de belichting, het creëren van grafische elementen en andere productieaspecten die de kwaliteit kunnen verbeteren.

Flexibiliteit

Een professioneel bedrijf kan je helpen bij het organiseren van een livestream die past bij je specifieke wensen en vereisten. Dit betekent dat je de controle hebt over de inhoud en het formaat.

Kosten

Hoewel een professioneel livestream bedrijf duurder kan zijn dan het opzetten van een eigen livestream, kan het je uiteindelijk geld besparen. Dit komt doordat je niet hoeft te investeren in dure apparatuur en technologie, en je kunt profiteren van de ervaring en expertise van het professionele bedrijf.

Professionaliteit

Een professioneel bedrijf kan je evenement een professionele uitstraling geven. Dit kan je merk versterken en het vertrouwen van je publiek vergroten.

Ondersteuning

Een professioneel livestream bedrijf kan je helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Dit betekent dat je tijdens de uitzending ondersteuning kunt krijgen en eventuele problemen snel kunt oplossen.

livestream opzetten

Maak je professionele event interactief met onze online tools

Live chat

Dit is een populaire vorm van interactie. Kijkers kunnen in real-time berichten typen en verzenden die zichtbaar zijn voor de presentator en andere kijkers. De presentator kan deze berichten beantwoorden en vragen beantwoorden, waardoor een directe communicatielijn wordt geopend tussen de presentator en het publiek.

Polls en enquêtes:

Tijdens een uitzending kunnen polls en enquêtes worden gehouden om de mening van het publiek te peilen over bepaalde onderwerpen. Dit kan een manier zijn om het publiek betrokken te houden en hen te laten deelnemen aan het evenement.

Q&A-sessies

Q&A-sessies bieden de mogelijkheid voor kijkers om vragen te stellen aan de presentator of andere sprekers tijdens het evenement. Dit kan zorgen voor een meer persoonlijke interactie tussen de presentator en het publiek en kan helpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Social media integratie

Livestreams kunnen worden geïntegreerd met social media-platforms zoals Twitter, Facebook of Instagram. Dit kan zorgen voor een grotere betrokkenheid van het publiek en kan een manier zijn om de stream te delen op andere kanalen.

Live polls

Tijdens een stream kunnen live polls worden gehouden om de mening van het publiek over bepaalde onderwerpen te peilen. Dit kan helpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en om feedback te verzamelen over het evenement.

Door interactieve functies te gebruiken, kun je de betrokkenheid van het publiek vergroten en een meer dynamische en meeslepende ervaring bieden.

Wordclouds

Een wordcloud is een visuele weergave van de meest gebruikte woorden die het publiek gebruikt om te reageren op een vraag. Dit kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in de belangrijkste thema’s en ideeën die leven bij het publiek.

Quizzen en games:

Mentimeter stelt presentatoren in staat om quizzen en games te maken en deze live te spelen. Dit kan helpen om het publiek betrokken te houden en om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

live stream

Dit is hoe wij een live stream organiseren

Livestream solutions -Hoe wij werken- aanvraag

Aanvraag

Wij ontvangen je aanvraag en reageren binnen enkele uren. Vaak nemen we even telefonisch contact op.

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorstel

Voorstel

Op basis van jullie briefing en ons gesprek maken we een uitgebreid en helder voorstel. Bij ons geen kleine lettertjes. 

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorbereiding

Technische voorbereiding

De voorbereiding is erg belangrijk. Vaak doen wij een locatie bezoek om zeker te weten dat alles aanwezig is voor een geslaagd evenement.

Livestream solutions -Hoe wij werken- voorbereiding

Grafische voorbereiding

Afhankelijk van welk platform we gebruiken maken we een pagina op maat in eigen huisstijl, intro, outro, titelbalkjes.

Livestream solutions -Hoe wij werken- uitzending

Uitzending

3, 2, 1, en actie. We zijn live. Alle technische voorzieningen zijn door ons verzorgd en we hebben zelfs een hulplijn voor kijkers met problemen.

Livestream solutions -Hoe wij werken- evaluatie

Evaluatie

Je ontvangt meteen van ons de complete opname van de livestream, de gestelde vragen uit de chat en een eventueel kijkers rapport met data.

Onze klanten beoordelen Livestream Solutions gemiddeld met een 4,8 / 5  

Bestuurstafel Gezond Utrecht

„Ik heb een aantal leuke reacties gekregen, hoofdlijn was dat het er erg professioneel uitzag. Nou, die is voor jullie.“       

Nicolien van Wees

Kennermerhart

„Het ging echt super goed afgelopen donderdag en heb veel positieve reacties gehoord 😊. Dank ook voor de samenwerking. Jullie waren een fijn team om deze klus die voor ons behoorlijk spannend was, te klaren.“     

Eva Lunshof

Enexis

„Nogmaals bedankt voor jullie inzet gisteren. Het webinar is erg goed ontvangen en alles verliep op rolletjes..“     

Kirsten Buijvoets

KVL

„Was zeker een geslaagde webinar. De samenwerking met jullie gaf ons rust en brengt alles naar de kwaliteit die we nastreven. Heel fijn. Op naar de volgende!.“    

Patricia van der Kleij

Provincie Flevoland

„Afgelopen dinsdag was weer een geslaagd college. Dank voor de professionele begeleiding.“     

Handelsbanken

„Het was zeker een geslaagd webinar en we hebben leuke reacties ontvangen. We zullen in de toekomst vast vaker een webinar gaan organiseren en we weten jullie te vinden.“      

Crow

Ook bedankt voor de fijne samenwerking! Erg fijn hoe weinig wij hoefde te doen tijdens het event zelf. Ook zag de het event er echt professioneel uit!“     

Nesaneth van Slobbe

Gasunie

„Het was inderdaad leuk, we hebben mooie reacties ontvangen op het webinar.“     

KWS

„We hebben zeker een geslaagde webinar gehad! We krijgen al heel veel enthousiaste reacties, de directie aan tafel was super tevreden en zelf waren we ook heel blij met hoe het gegaan is. Overall nu al heel blij met jullie bijdrage. Het was supergoed geregeld.“     

Joyce de Mooij

Troostwijk

Wat ons betreft wel een groot succes. Beeld en geluid kwaliteit e.d. was erg goed.“     

Menno Westerbrink

Visualfabriq

„Is een mooi event geworden! Dank door de organisatie! 🙂.“     

Casper Maltha

  Bestuurstafel Gezond Utrecht

  „Ik heb een aantal leuke reacties gekregen, hoofdlijn was dat het er erg professioneel uitzag. Nou, die is voor jullie.“       

  Nicolien van Wees

  Kennermerhart

  „Het ging echt super goed afgelopen donderdag en heb veel positieve reacties gehoord 😊. Dank ook voor de samenwerking. Jullie waren een fijn team om deze klus die voor ons behoorlijk spannend was, te klaren.“     

  Eva Lunshof

  Enexis

  „Nogmaals bedankt voor jullie inzet gisteren. Het webinar is erg goed ontvangen en alles verliep op rolletjes..“     

  Kirsten Buijvoets

  KVL

  „Was zeker een geslaagde webinar. De samenwerking met jullie gaf ons rust en brengt alles naar de kwaliteit die we nastreven. Heel fijn. Op naar de volgende!.“    

  Patricia van der Kleij

  Provincie Flevoland

  „Afgelopen dinsdag was weer een geslaagd college. Dank voor de professionele begeleiding.“     

  Handelsbanken

  „Het was zeker een geslaagd webinar en we hebben leuke reacties ontvangen. We zullen in de toekomst vast vaker een webinar gaan organiseren en we weten jullie te vinden.“      

  Crow

  Ook bedankt voor de fijne samenwerking! Erg fijn hoe weinig wij hoefde te doen tijdens het event zelf. Ook zag de het event er echt professioneel uit!“     

  Nesaneth van Slobbe

  Gasunie

  „Het was inderdaad leuk, we hebben mooie reacties ontvangen op het webinar.“     

  KWS

  „We hebben zeker een geslaagde webinar gehad! We krijgen al heel veel enthousiaste reacties, de directie aan tafel was super tevreden en zelf waren we ook heel blij met hoe het gegaan is. Overall nu al heel blij met jullie bijdrage. Het was supergoed geregeld.“     

  Joyce de Mooij

  Troostwijk

  Wat ons betreft wel een groot succes. Beeld en geluid kwaliteit e.d. was erg goed.“     

  Menno Westerbrink

  Visualfabriq

  „Is een mooi event geworden! Dank door de organisatie! 🙂.“     

  Casper Maltha

   Our partners and friends

   Van zorg tot IT of marketing bureau: ieder bedrijf kan scoren met een online event. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

   Livestream Projectmanager

   Shanou Elenbaas
   Projectmanager

   Meer weten?

   Neem contact op met onze projectmanager Shanou.
   Ze denkt graag met je mee. 

   +31 (0)88 141 14 15