Skip to main content

Livestream locaties

Dit is één van de vele locaties in Nederland en België waar wij livestream en webinars hebben verzorgd

Gebouw055 – Apeldoorn

Livestream locaties

Een mooie locatie kan bijdragen aan de visuele kwaliteit van een livestream. Een aantrekkelijke omgeving kan helpen om het evenement interessanter en aantrekkelijker te maken voor het publiek, wat de kijkervaring verbetert.

Bovendien kan een mooie locatie ook helpen om bepaalde sferen en emoties over te brengen, zoals elegantie, rust, avontuur of energie. Dit kan bijdragen aan de algehele impact van de livestream.

Echter, als de locatie als mooi beschouwd wordt, is het nog steeds belangrijk om de technische aspecten van de livestream goed uit te voeren. Zelfs een mooie locatie kan niet opwegen tegen slechte audio- of videokwaliteit of een trage internetverbinding.

Het is daarom belangrijk om een evenwicht te vinden tussen de uitstraling van de locatie en de technische aspecten van de livestream. Bij Livestream Solutions nemen wij dat volledig uit handen.


Gebouw 055 is een multifunctioneel gebouw dat in het hart van Apeldoorn gevestigd is. Het is goed bereikbaar met de auto en ligt op enkele minuten lopen van het Centraal Station.

De 3000 m² vloeroppervlakte bestaat uit een prachtige door veel glas omgeven L-vormige foyer van 710 m² aan de zuid- en westzijde. Aan de noord- en oostzijde zijn diverse zalen van gemiddeld 100 m², en een zaal met een café-achtige setting. 

In het hart van het gebouw is de grote zaal, met een podium van ruim 100 m². De zaal beschikt over de modernste technische faciliteiten en biedt plaats tot 850 personen.

Gebouw 055 – Apeldoorn

   2 – 850 personen

    11 Livestream zalen

    Medium prijsklasse

Dit brengt een livestream teweeg

Livestream presentatie

Een groter (internationaal) bereik

Jouw grens ligt niet meer bij de voordeur van je evenementenlocatie, maar ver daarbuiten.

Interessante marketingkansen

Al je volgers krijgen een melding als je live gaat. Heb je al bedacht wat je met dat enorme bereik gaat doen?

Meer aandacht

Wist je dat kijkers 3 x langer kijken naar een livestream dan naar een opgenomen sessie? Tel uit je winst. Of eh, aandacht. 

Een toegankelijker evenement

Een virus, peperdure vliegtickets of een volle agenda. Een livestream veegt al die obstakels weg. 

Duurzaamheid

Ook niet onbelangrijk. Hoe minder mensen er naar jouw locatie hoeven te komen, hoe minder transport. Dat is pas makkelijk groen doen. 

Onze klanten beoordelen Livestream Solutions gemiddeld met een 4,8 / 5  

Bestuurstafel Gezond Utrecht

„Ik heb een aantal leuke reacties gekregen, hoofdlijn was dat het er erg professioneel uitzag. Nou, die is voor jullie.“       

Nicolien van Wees

Kennermerhart

„Het ging echt super goed afgelopen donderdag en heb veel positieve reacties gehoord 😊. Dank ook voor de samenwerking. Jullie waren een fijn team om deze klus die voor ons behoorlijk spannend was, te klaren.“     

Eva Lunshof

Enexis

„Nogmaals bedankt voor jullie inzet gisteren. Het webinar is erg goed ontvangen en alles verliep op rolletjes..“     

Kirsten Buijvoets

KVL

„Was zeker een geslaagde webinar. De samenwerking met jullie gaf ons rust en brengt alles naar de kwaliteit die we nastreven. Heel fijn. Op naar de volgende!.“    

Patricia van der Kleij

Provincie Flevoland

„Afgelopen dinsdag was weer een geslaagd college. Dank voor de professionele begeleiding.“     

Handelsbanken

„Het was zeker een geslaagd webinar en we hebben leuke reacties ontvangen. We zullen in de toekomst vast vaker een webinar gaan organiseren en we weten jullie te vinden.“      

Crow

Ook bedankt voor de fijne samenwerking! Erg fijn hoe weinig wij hoefde te doen tijdens het event zelf. Ook zag de het event er echt professioneel uit!“     

Nesaneth van Slobbe

Gasunie

„Het was inderdaad leuk, we hebben mooie reacties ontvangen op het webinar.“     

KWS

„We hebben zeker een geslaagde webinar gehad! We krijgen al heel veel enthousiaste reacties, de directie aan tafel was super tevreden en zelf waren we ook heel blij met hoe het gegaan is. Overall nu al heel blij met jullie bijdrage. Het was supergoed geregeld.“     

Joyce de Mooij

Troostwijk

Wat ons betreft wel een groot succes. Beeld en geluid kwaliteit e.d. was erg goed.“     

Menno Westerbrink

Visualfabriq

„Is een mooi event geworden! Dank door de organisatie! 🙂.“     

Casper Maltha

  Our partners and friends

  Van zorg tot IT of marketing bureau: ieder bedrijf kan scoren met een online event. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

  Livestream Projectmanager

  Meer weten?

  Neem contact op met onze projectmanager.
  Ze denkt graag met je mee.