Skip to main content

Nieuwe PTZ Optics
4K camera’s

Nieuw in ons assortiment:
de nieuwe PTZ Optics 4K camera’s

Livestream Solutions is verheugd om onze klanten te kunnen informeren over de introductie van de nieuwe PTZ Optics 4K Move camera’s in ons assortiment. Deze camera’s bieden een ongekende beeldkwaliteit en tal van voordelen voor onze klanten die op zoek zijn naar een professionele livestream.

De PTZ Optics 4K Move camera’s bieden beelden van de hoogste kwaliteit met een resolutie van 4K. De camera’s hebben een geavanceerd beeldsysteem met hoogwaardige lenzen die garant staan voor een scherp en gedetailleerd beeld. Dit maakt ze perfect geschikt voor het vastleggen van belangrijke momenten tijdens bijvoorbeeld live evenementen, productlanceringen, webinars, conferenties en andere professionele videoproducties.

Naast de hoge beeldkwaliteit bieden de PTZ Optics 4K Move camera’s ook een reeks andere functies en voordelen. Ze zijn uitgerust met PTZ (pan-tilt-zoom) en een 30x optische zoomfunctie, waardoor de camera’s kunnen worden gebruikt om in te zoomen op details tijdens de opname. De PTZ-functie maakt het ook mogelijk om de camera te besturen en te bedienen vanaf een externe locatie.

Livestream Solutions begrijpt de behoeften van klanten als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van apparatuur. Daarom hebben we ervoor gekozen om de PTZ Optics 4K Move camera’s in ons assortiment op te nemen. Door deze camera’s te gebruiken, kunnen onze klanten genieten van de hoogste kwaliteit beelden en de flexibiliteit om opnames te maken op verschillende locaties.

Onze klanten hebben al laten zien dat ze deze camera’s waarderen. Ze zijn enthousiast over de hoge beeldkwaliteit en de PTZ-functie. Dit biedt meer mogelijkheden voor creativiteit en maakt het gemakkelijker om beelden vast te leggen.

In combinatie met onze ervaren technici en ons professionele team, biedt Livestream Solutions onze klanten de mogelijkheid om de hoogste kwaliteit videoproducties te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een livestream van uw evenement of een professionele videoproductie, Livestream Solutions heeft de apparatuur en expertise om uw project tot een succes te maken.

livestream solutions project manager

Meer weten?

Neem contact op met onze projectmanager.
Ze denkt graag met je mee. 

+31 (0)88 141 14 15